PERSONVERNERKLÆRING

Vi er opptatt av å beskytte og respektere personvernet i samsvar med EUs personvernordning (2016/679) av 27. april 2016 om beskyttelse av fysiske personer med hensyn til behandling av personopplysninger og om fri utveksling av slike data, og om opphevelse av direktiv 95/46/EU (General Data Protection Regulation).

Denne personvernerklæringen forklarer når og hvorfor vi samler inn personopplysninger, hvordan vi bruker dem, under hvilke omstendigheter vi kan videreformidle dem til andre, og hvordan vi ivaretar opplysningenes sikkerhet.



Ansvarlig for behandling av personopplysningene:


Bikeriet AS
Karlsøyvegen 10
Jekta Storsenter
9015 Tromsø
Orgnr.: 923 586 822
Tlf: 906 88 606
E-post: post@bikeriet.no

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte oss på telefon eller e-post.



1. Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn?

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:
 

  • Besvare henvendelser som kommer inn til oss. Navn, telefonnummer, e-postadresse og eventuelle personopplysninger som måtte følge av henvendelsen. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette ofte er nødvendig for å hjelpe deg med det du lurer på.
     

  • Vårt kassasystem Com2gether. Når du oppretter et kundeforhold hos oss må vi registrere deg i vårt kassasystem. Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.
     

  • Ved bruk av nettsiden vår. Når du bruker nettsiden vår sendes din IP-adresse til nettstedet. Dette må gjøres for at du skal kunne laste ned innhold fra nettstedet. IP-adressen er den eneste påkrevde personopplysningen ved bruk av nettstedet.
     

  • For å få informasjon om bruk av vår nettside benytter vi informasjonskapsler (cookies). 
    Cookies er nødvendig for å få nettsiden til å fungere. Cookies hjelper oss å få en oversikt over besøkene dine på nettsiden, slik at vi fortløpende kan optimalisere og rette innholdet på nettsiden mot dine behov og interesser. I hovedsak brukes cookies som en del av vår service for at innholdet som vises skal være så relevant som mulig for deg.
     

  • Analyseverktøyet Google Analytics sporer og rapporterer om trafikken på nettsiden til Bikeriet AS. Ved å se på brukermønster til besøkende, kan vi lære hvordan brukere forholder seg til innholdet vårt. Du kan selv reservere deg mot bruk av cookies fra Google Analytics. Les mer om Google Analytics' personvern her.
     

  • Facebook Pixel er et analytisk verktøy som hjelper Bikeriet AS med å optimalisere annonsekampanjer på Facebook, slik at du som bruker skal få relevant informasjon. Les mer om Facebook's personvern her.


 

2. Oppbevaring og sletting av personopplysninger
 

Personopplysninger som vi har mottatt av deg eller på andre måter, vil kun oppbevares så lenge vi har behov for å oppbevare opplysningene. Opplysningene blir deretter sikkert slettet.

Oppbevaring av personopplysninger knyttet til ordrehistorikk oppbevares for å oppfylle pliktene vi har til å ha regnskapsdokumentasjon (normalt 5 år) og for å sikre dine rettigheter for garanti og reklamasjon på produkter du har kjøpt av oss.

Så lenge du har et løpende kundeforhold hos oss, vil vi oppbevare dine kontaktopplysninger. Ønsker du ikke å være kunde hos Bikeriet lenger kan du be oss slette din konto og dine opplysninger med å kontakte oss her.

 

3. Utlevering av personopplysninger
 

Bikeriet AS selger, bytter eller videreformidler ikke personopplysninger til tredjepart uten ditt samtykke med mindre det er nødvendig for at vi skal behandle din ordre og sende varene til deg (berettiget interesse). Av de som mottar personopplysninger av oss for å betjene dine bestillinger, er Posten, PostNord eller andre transportselskap vi måtte bruke. Det er kun mottakerens navn, adresse (eventuelt utleveringssted om dette avviker fra adressen), e-post adresse og telefonnummer som utleveres i denne forbindelse. PostNord og Bring opptrer selvstendig som behandlingsansvarlig og behandler dine personopplysninger på en riktig måte i forhold til personvernregelverket.

Oversikt over servicepartnere som behandler personopplysninger for å behandle ordre fra deg som kunde:

 

  • Wix - Skybasert app- og lagringstjeneste hvor nettsiden vår driftes. Les Wix sin personvernerklæring her.
     

  • Bring (Posten) - Transportør av pakker og gods. Les Postens personvernerklæring her.
     

  • PostNord - Transportør av varebrev. Les PostNords personvernerklæring her.
     

  • Svea Finans - Betalingstjeneste. Les Svea Finans personvernerklæring her.



4. Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

 

5.  Endringer
 

Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Oppdatert informasjon vil alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside. Brukere av denne siden bør derfor sjekke personvernerklæringen regelmessig for å oppdatere seg på den nyeste utgaven. Fortsettelse av bruk av nettsiden betyr at eventuelt endrede personvernvilkår godtas.