top of page

Specialized Levo

101733.jpeg

Specialized Turbo Levo er en elektrisk terrengsykkel som setter standarden for alle andre elektriske terrengsykler.

Turbo Levo er kjent for sin råsterke motor, en motor med en naturlig sykkelfølese, lette og leken ramme og kvalitetskomponenter over hele linja! Dette er en sykkel som virkelig byr på helt fantastiske sykkelopplevelser.


Sykkelen har Specialzied sin egen 90Nm motor og 500Wh batteri, men du har muligheten til å oppgradere til et større 700Wh batteri eller låne et ekstra batteri slik at du har to batteri. Med to batterier har du mulighet for en full dag med sykling.

 

Sykkelen vi leier er størrelse S4, som passer for brukere ifra 173-188cm.
 

 

DØGNLEIE AV SYKKEL:
- Sykkelen hentes klokken 12:00 eller senere på dagen du booket.

- Sykkelen leveres tilbake klokken 10:00 dagen den skal returneres.
- Prisen er 990 kroner for ett døgn, og du velger selv hvor mange døgn du bestiller. Det vil alltid komme et depositum på 1500kr, som betales i kassa før sykkelen leveres ut. Depositum betales tilbake i sin helhet om sykkelen blir levert tilbake innenfor avtalte rammer, og i samme stand som den var ved utlevering.

-Vi hjelper deg med å tilpasse sykkelen til din størrelse og vekt

-Vi har tilgang til vaskeutstyr, og vannuttak for enkel rengjøring av sykkel ved behov.

-Hvis du ønsker å kjøpe en Turbo Levo, etter at du har leid sykkelen hos oss, så trekker vi ifra det du betalte for å leie sykkelen ved et kjøp.OBS! Bikeriet er stengt på søndager, så sykler som leies på lørdager, må leveres tilbake på mandager innen klokken 10:00.

bottom of page